Par riječi o nama.

Yavuz Baucentar je firma koja se bavi prodajom raznih materijala koji se koriste u građevini i uređivanju doma.
Naš cilj je osigurati mušterijama kvalitet i dostupnost i sve to uz najpovoljnije cijene.

0
ZAPOSLENIH RADNIKA
0+
PROJEKATA ZA NAŠE
KLIJENTE
0%
SRETNIH MUŠTERIJA!
0
POSLOVNICA ŠIROM SVIJETA

O nama

Yavuz Baucentar je firma koja se bavi prodajom raznih materijala koji se koriste u građevini i uređivanju doma. Neki od artikala koje nudimo su: pur pjene, silikoni, ljepila, sprejevi renomiranog turskog proizvođača Akfix.

Pored izolacionih materijala bavimo se prodajom i raznih vrsta okova za prozore i vrata, šarki, šteka, i svih ostalih pribora za PVC Klizne sisteme. Sav okov u ponudi je turskog proizvođača, kompanije Fornax.

Alu ograde su trenutno najmoderniji i najpopularniji izbor među građanima BiH, prelijepog izgleda i sa minimalnim održavanjem logičan su izbor. U Yavuz Baucentru ćete pronaći veliki izbor kocka i krug profila proizvođača Besan.

Mauris non tempor quam, et lacinia sapien. Aliquam interdum dolor aliquet dolor sollicitudin fermentum. Donec congue lorem a molestie bibendum. Etiam nisi ante, consectetur eget placerat a, tempus a neque. Donec ut elit urna. Etiam venenatis eleifend urna eget scelerisque. Aliquam in nunc quis dui sollicitudin ornare ac vitae lectus.

2005
Otvaranje firme u Turskoj
U 2005 godini Yilmaz Yavuz je otvorio firmu za proizvodnju PVC profila, PVC Panela, Prozora i Vrata i ostalih prozivoda plastične stolarije. Proizvodnja je veoma brzo dostigla velike količine te su kvalitet prepoznale mnogobrojne mušterije.

Kompanija sa jasnom vizijom je i dalje jedan od najvećih proizvođača PVC stolarije u Turskoj.

2005
Dolazak u BiH!
Uspješno otvaranje i poslovanje firme u Turskoj je podstaklo vlasnike da proširuju vidike, kao savršeno tržište su vidjeli bratsku zemlju Bosnu i Hercegovinu i odlučili su da upravo tu prošire svoj bizinis. U 2005 osnivaju jednu od prvih firmi za proizvodnju PVC stolarije u Tuzlanskom kantonu.

Firma već 10 godina uspješno uvozi kvalitetnu robu i zadovoljava potrebe svojih kupaca.

2014
Ideja o otvaranju Yavuz Baucentra

Dostupnost kvalitetne robe iz Turske, okova, izolacionog materijala, ograda i ostalog nije bila na zadovoljavajućem nivou te je tako došlo do ideje o otvaranju novog Baucentra koji bi kupcima najkvalitetniju Tursku robu približio i omogućio lakšu nabavku.

2016
Otvaranje Yavuz Baucentra!
U 2016 godini ideja je pretvorena u stvarnost i Yavuz Baucentar je počeo sa radom, kvalitet usluge i artikala je odmah prepoznat od strane mnogobrojnih mušterija koje imaju pristup najkvalitnijoj i najpovoljnijoj robi odmah i bez čekanja.

Yavuz Baucentar konstantno proširuje asortiman prozivoda sve zarad zadovoljstva svojih mušterija.

24hr Dostupni

035 744 – 050

Uvijek dostupni za vas i vaša pitanja, pozovite nas!

Tel: 035 744-050
Mobile: 062 767-305

 • "Sva sreća pa sam naišao na Yavuz Baucentar."

  EMIR NURKIĆ

  Kada sam isplanirao građevinske radove na svojoj kući mislio sam da će mi trebati malo bogatstvo za završetak istih.

  Na svu sreću, naišao sam na Yavuz Baucentar i ostao oduševljen cijenama i kvalitetom, kao i pruženom uslugom. Sigurno firma koja sve svoje mušterije gleda kao najbolje kupce i svima toplo preporučujem saradnju sa njima.

 • "Odličan omjer kvaliteta i cijene"

  MEHO AVDIĆ

  Dugo sam tražio firmu koja ima odličan omjer kvaliteta i cijene, u Yavuz Baucentru sam našao i više od toga.

  Za kratko vrijeme sam uspio pronaći sav potreban materijal a u tome su mi pomogli i momci iz Yavuz Baucentar osoblja. Preporučio bi svakome ko traži materijal za dom, ili profile za ograde da posjeti Yavuz Baucentar. Ja svakako planiram ponovo doći.