ŽELITE SAZNATI VIŠE?
PIŠITE NAM »

POZOVITE NAS:
035.744.050

U periodu od 08.09. 2018 u Yavuz Baucentru možete pronaći veliki broj artikala po sniženim cijenama. Izdvajamo razne vrste ograda, od inox do staklenih, balkon klizne sisteme, repromaterijal za roletne, i pvc i aluminijske klupice.

VISOKI SJAJ OGRADE

Kocka i Krug Sistemi su u našoj ponudi, razne vrste spojnica i elemenata kako bi vašu ogradu učinili unikatnom i jedinstvenom. Također možete izabrati između nekoliko boja koje su dostupne po narudžbi. Uvjerite se u kvalitet, došite i izaberite vašu Inox ogradu.

STAKLENE OGRADE

Staklene ograde su sve češće prisutne, kako u interijeru, tako i u eksterijeru. Razlog tomu je materijal koji se koristi, najbolje poznat po sposobnosti prilagođavanja bilo kojoj okolini, bojama i oblicima svojom prozirnošću.
Staklo svojom prozirnošću (ili različitim bojama) bez obzira što fizički ograničava prostor, vizualno stvara osjećaj otvorenosti i slobode. Svojim prisustvom ne dominira, vrši zadanu funkciju i čini prostor modernim. Kupcu se nudi širok izbor različitih stakala, sve prema osobnim preferencijama ili prostoriji.

BALKON SISTEM

Upoznajte se sa najmodernijim sistemom ostakljivanja prostora koji jer smo sigurni da je to najbolje rješenje za ostakljivanje ili zatvaranje Vaših balkona, lođa, zimskih vrtova, terasa, ugostiteljskih objekata ili pak, jednostavno pregrađivanje prostora. Jedinstveni sistem okova omogućuje potpuno otvaranje staklenih stijena s mogućnošću spajanja pod kutom – i to BEZ vertikalnih kutnih elemenata! Materijali najbolje kvalitete i izvanredan dizajn garantiraju iznimnu trajnost elemenata i vrhunski estetski dojam. Finski sistem ostakljivanja bez pregrada je jedno od najpopularnijih arihtektonskih rješenja jer integrira udobnost unutrašnjeg prostora sa vanjskim životnim prostorom.

ELEGANT OGRADA

Elegant aluminijske ograde su izbor za svakoga ko trazi jednostavno i praktično. U našoj ponudi možete pronaći razne oblike i elemente kako bi upotpunili ogradu za vaše potrebe. Elegant ograde se prave od kvalitetnog aluminija i estetski su pun pogodak. Također, dolaze u bojama pa tako možete urediti vaš dom onako kako baš vi želite.

ALU I PVC ROLETNE

Ova podjela se najčešče odnosi na vrstu plašta, odnosno lamela koje se uporijebe za izradu roletne. Aluminijske lamele se izrađuju sa integrisanom termo-izolacijom, znatno su čvršće, izdržljivije i manje podložne utjecaju vanjskih vremenskih faktora. U odnosu na PVC lamele imaju, dakle, niz prednosti u pogledu toplotne izolacije, sigurnosti i trajnosti. PVC lamele, s druge strane, izrađene su od “plastike”, nisu punjene poliuretanskom izolacijom i imaju manju čvrstinu i otvpornost na vanjske utjecaje. Kod izbora vrste lamela koje ćete naručiti ne biste trebali imati dileme, obzirom da je razlika u cijeni zaista neznatna.

AKFIX PROGRAM

AKFIX – renomirani proizvođač termoizolacionih materijala. Neki od proizvoda koje nudimo su razne vrste silikona, zimske i ljetne pjene, pjene za stiropor, ljepila za sve vrste materijala.

DEKORATIVNI PVC PANELI

PVC ploče od kojih su napravljeni paneli za ulazna vrata rezultat su najnovije tehnologije i najboljih materijala. Moderan dizajn. Lijepa, zanimljiva i neobična ulazna vrata naša su stručnost.

Pored navedenih artikala u Yavuz Baucentru ćete pronaći mnoštvo drugih proizvoda. Za dodatne informacije možete nas posjetiti lično, pozvati na broj telefona 035-744-050, pisati na email: info@yavuzbaucentar.ba ili preko poruke na našoj Facebook stranici.

035.744.050

 info@yavuzbaucentar.ba

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

  
Sva prava pridržana.